FRANSA VİZESİ -TÜM KONSOLOSLUK MASRAFLARI DAHİL-
Ürün Stok Kodu 00404

Gerekli vize işlemlerinizle, randevu alınması,evrak hazırlanmasından sunumuna kadar ilgilenerek kısa  sürede başvurunuzu

sonuçlandırıp adresinize teslim eden Euro Fuar, mükemmel hizmet anlayışını ve müşteri  memnuniyetini profesyonel servisle

birleştirmiştir. 

Bizler tüm detayları çözmekte, dokümantasyonu  hazırlamakta ve müşterilerimizi yormadan pasaportlarını bulundukları yerden alıp

vizeleri alınmış halde  kendilerine teslim etmekteyiz.

Satıcı Firma: Euro Fuar
Telefon: 332 2510067
E-Posta: info@eurofuar.com
Satış Fiyatı €150.00 +KDV
KDV Dahil ₺1,140.13
Stokta İndirimde
Satın Al

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

01-Talep edilenvizenin bitiş tarihinden en az 3 ay sonrasına kadar geçerli pasaport.

Pasaport on yıldan eski olmamalı ve en az iki boş sayfasıolmalı. Pasaportla birlikte pasaportun resimli sayfasından bir adetfotokopi.  Geçerliliği  sona ermiş eski pasaportlar da başvurusırasında ibraz edilmelidir.

 

02-2 adetbiyometrik özelliklere uygun (3,5 CM X 4,5 CM Ebatlarında Kafa Büyüklüğü % 80)vesikalık resim (3 aydan eski ve bilgisayar baskısı olmamalı). Fotoğraflar dahaönce herhangi bir vizede kullanılmamış olmalıdır)

 

03-AlmanyaYabancılar Polisinden çıkartılmış Davetiye ASLI

Almanya`daki masrafların ne şekilde karşılanacağına dairbelgeler, örneğin:

a) İkamet Yasasının 66 – 68. maddelerine göre hazırlanmış veAlmanya’dan davet eden  kişi

tarafından verilen  taahhütname/davetiye  veya başvuru sahibi  kendi imkanlarıylaAlmanya`daki masraflarını karşılayacaksa da, buna ilişkin belgeler (ör: bankahesabında düzenli olarak para bulunduğuna dair belge) ve kalınacak yerin adresi

 

Davetiye Gönderen Kişi Alman vatandaşı ise Almanya KimlikFotokopisi. Farklı bir ülke vatandaşı ise Almanya Oturum Fotokopisi ve Kimlik FotokopisiEklemek durumundadır.

 

04-Uçuşrezervasyonu veya seyahate ilişkin diğer belgeler (bizhazırlayacağız)

 

05-Gelirle ilgilibelgeler* (ör. Maaş ödemeleri, hesap cüzdanı, kira geliri, tarım üretimi,Almanya`dan gelen havale vs.)

 

06-Her başvurusırasında tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği (açıklamalar kısmında adres

belirtimelidir), düşünceler bölümü işlenmiş olmalı.AB/AET vatandaşlarının  eşleri  ve 21 yaş

altındaki çocukları tarafından ayrıca aşağıdaki belgeler deibraz edilmeli:

a) Eşler:  Uluslararası  evlenme kayıt  örneği  ve Türkiye`deki  ikamete  ilişkin ikamet ilmuhaberi

(ikamet Türkiye ise)

b) Çocuklar: Uluslararası doğum kayıt örneği

 

*AB/AET vatandaşlarının eşleri ve 21 yaş altındaki çocuklarıiçin Almanya`da bulunacakları sürede masrafların nasıl karşılanacağına dair vekişilerin kendi maddi durumlarına ilişkin belgelerin ibrazı esasen zarurideğildir, fakat istisnai durumlarda bu tür belgeler de yine istenebilir.

 

Reşit  olmayanlarda:Başvuru  için  velayet sahibinden  vekaletname ve  boşanma durumlarında velayet kararı

 

 

Başvuru sırasındaayrıca aşağıdaki belgeler de ibraz edilmelidir:

 

Ücretli ve memurlar:

Mesleğinize dair de bilgi içeren çalışma belgesi

Talep edilen vize süresi için resmi izin belgesi

Bağ-Kur/SGK dökümü, SGK giriş bildirgesi ve son 4 ay maaşbelgesi

 

Serbest mesleksahipleri:

Ticaret Odası kaydı

Yeni tarihli vergi levhası

Ticaret Gazetesi

 

 

Çiftçilik yapanlar:

Çiftçilik belgesi, o bölgedeki ziraat odası tarafındanonaylanmış olacak

 

Emekliler:

Aylık emekli maaşınızı gösteren emeklilik belgesi

 

Öğrencilerden veyüksek öğrenim görenlerden istenen belgeler:

Öğrenci belgesi

 

UYARI:

Belirl bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, evhanımları vs.), kendilerini maddi olarak

destekleyen 1. dereceden yakınlarının geçimi ile ilgilievrakları sunmalıdırlar. 1. dereceden yakını tarafından destekleneceklerinedair ıslak imzalı ve okunaklı bir dilekçe

de ibraz etmeleri gerekmektedir.

 

Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı,son 6 ay içerisinde çıkartılmış

muvaffakatname aslı ve fotokopisi alınması ve çocuklara ayrıdoldurulmuş olan vize başvuru

formlarının hem anne hem de baba tarafından imzalanması gerekmektedir.

Belgeleriniz elimize ulaştıktan sonra en kısa sürede işlemleriniz başlatılacak olup, gelişmelerle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

Not: Vizenin verilip verilmemesi Tamamıyla ilgili Konsolosluğun Tasarrufundadır.

Not: Vize Talebinin Ret Edilmesi veya Yeterli Görülmemesi Durumunda ÜCRET İADESİ YAPILMAMAKTADIR

Bilgilerinize Sunar, Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz.



Ödeme Seçenekleri
Yorum Yap