İNGİLTERE VİZESİ -TÜM KONSOLOSLUK MASRAFLARI DAHİL-
Ürün Stok Kodu 00403

Gerekli vize işlemlerinizle, randevu alınması,evrak hazırlanmasından sunumuna kadar ilgilenerek kısa  sürede başvurunuzu

sonuçlandırıp adresinize teslim eden Euro Fuar, mükemmel hizmet anlayışını ve müşteri  memnuniyetini profesyonel servisle

birleştirmiştir. 

Bizler tüm detayları çözmekte, dokümantasyonu  hazırlamakta ve müşterilerimizi yormadan pasaportlarını bulundukları yerden alıp

vizeleri alınmış halde  kendilerine teslim etmekteyiz.

Satıcı Firma: Euro Fuar
Telefon: 332 2510067
E-Posta: info@eurofuar.com
Satış Fiyatı $210.00 +KDV
KDV Dahil ₺1,327.94
Stokta İndirimde
Satın Al

VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

01- Ticari Davet Mektubu veya Fuara Davet Mektubu
02- İngiltere Konsolosluğuna hitaben Şirket Antetli kâğıdına yazılmış müracaat dilekçesi.
(Dilekçede seyahat sebebi,seyahate başlama tarihi istenilen vizenin süresi ve gidecek şahsın şirketteki Görevi, masrafların şirket tarafından karşılanacağı belirtilecek ve imzaya yetkili kişi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş olacak) örnek olarak ekte mevcuttur.
03- İlk Kuruluş, Değişiklikler ve Son değişikliği gösteren Ticaret Sicil Gazetesi (Fotokopi)
04- Vergi Levhası Fotokopisi (İlgili son mali yılı gösterir olacak)
05- Ticaret veya Sanayi Odasından Oda Sicil Kayıt Sureti ( Asıl ve Yeni Tarihli Olacak)
06- Ticaret veya Sanayi Odasından Faaliyet Belgesi (Asıl ve Yeni Tarihli Olacak)
07- Şirket Çalışanı ise S.S.K işe giriş bildirge fotokopisi
08- Şirket çalışanı için Full SSK Prim Dökümü
09- Şirket çalışanı için son 4 Aylık Maaş Bordroları (Yaş imza ve kaşeli olmalı)
10- Şirketin son 3 Aylık Hesap Hareketlerini Gösteren Güncel ve Bakiyeli Banka Hesap Dökümleri (Bakiye En az 3.000 TL Olmalıdır)
11- 3 Adet Son 3 Ay içinde Çekilmiş BIOMETRIK vesikalık fotoğraf (3,5 X 4,5 Cm Kafa Büyüklüğü % 80 olmalı,Cepheden çekilmiş ve iki kulağı net bir şekilde gözükür ve Arka fonu beyaz olacak !
12- Şirket Ortakları için Bağkur Prim Dökümü ve Borç Yazısı 13- Otel ve Uçak Rezervasyonları (Firmamız Tarafından Yapılıcaktır)
14- 1 Aylık vize için En az Vize Bitim Tarihi + 6 Ay-1 Yıl arası günü olan İmzalanmış ve Karşılıklı 2 Boş Vize Sayfası olan Pasaport (Pasaport fazla yıpranmış ise veya resim kısmındaki kaplama kalkmış ise Konsolosluk işlem yapmamaktadır !) İlk Pasaport Alış Tarihi 10 Yıldan Eski ise Yeni Pasaport Defteri Alınmalı.
15- Varsa Eski Pasaportlar
16- Özel Bilgi Formu –ekte doldurulacak 17- 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigorta Poliçesi (Firmamız Tarafından Yapılıcaktır)
18- Schengen Vize Başvuru Formu-ekte imzalamanız yeterli
Not
01- Yukarıda belirttiğimiz evraklar standart evrak olup ilgili konsolosluk ilave evrak veya müracaatçının şahsen gelmesini talep edebilir.
02- Şirket çalışanları ilgili firmaya yeni girmişler ise eski işiyle ilgili evraklar ve SSK İŞE GİRİŞ BİLDİRGE FOTOKOPİSİ (SON 36 AYI GÖSTERİR OLMALI)

"Online form tarafımızca doldurulacaktır."

Belgeleriniz elimize ulaştıktan sonra en kısa sürede işlemleriniz başlatılacak olup, gelişmelerle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.


Not: Vizenin verilip verilmemesi Tamamıyla ilgili Konsolosluğun Tasarrufundadır.

Not: Vize Talebinin Ret Edilmesi veya Yeterli Görülmemesi Durumunda ÜCRET İADESİ YAPILMAMAKTADIR

Bilgilerinize Sunar, Çalışmalarınızda Başarılar Dileriz.


Ödeme Seçenekleri
Yorum Yap